Mikenti-Yhtiöt laajeni Tampereelle

Talotekniikkakonserni Mikenti-Yhtiöt Oy on perustanut syyskuun alussa uuden tytäryrityksen, Quattroservices Tampere Oy:n. Yrityksen tavoitteena on olla erityisesti vaativien talotekniikkakohteiden merkittävä toteuttaja Pirkanmaalla. Yritys tekee lvi- ja sähköurakoita myös kvr-toteutuksina. Quattroservices Tampere Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri Kuoppala.

Talotekniikkakonserni Mikenti-Yhtiöt Oy on perustanut syyskuun alussa uuden tytäryrityksen, Quattroservices Tampere Oy:n. Yrityksen tavoitteena on olla erityisesti vaativien talotekniikkakohteiden merkittävä toteuttaja Pirkanmaalla. Yritys tekee lvi- ja sähköurakoita myös kvr-toteutuksina. Quattroservices Tampere Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Petri Kuoppala.

Quattroservices Tampere Oy toimii Mikenti-Yhtiöiden avainhenkilömallilla. Kuoppalan lisäksi vähemmistöosakkaana on sähköosaston johtaja Juha Kairimo.

”Uskon, että pystymme tuomaan lisää ketteryyttä toimintaamme tämän avainhenkilömallin avulla. Kummallakin on yrittäjä- ja suunnittelutaustaa muutenkin”, Kuoppala kertoo.

Mikenti-Yhtiöt Oy osti Quattroservices Oy:n tytäryhtiöineen loppuvuodesta 2013. Konserni työllistää alihankkijat mukaan lukien 490 henkilöä Suomessa ja Venäjällä. Suomessa konserni toimii kymmenellä paikkakunnalla. Lisäksi se toimii sekä Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa. Liikevaihto on 80 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mikenti-Yhtiöt laajeni Tampereelle”

Vastaa