Kokeile kuukausi maksutta

Tule tapaamaan Rakennuslehden toimitusta FinnBuild-messuille!

Tule tapaamaan Rakennuslehteä FinnBuild-messuille 1.–3.lokakuuta Helsingin Messukeskukseen osastollemme 7m44. Tarjoamme ”lakisääteiset kahvit” ja ajankohtaista asiaa. Tuomme kolmen messupäivän aikana halli 7:ssä olevan Foorumin lavalle monipuolisen joukon rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä. Tervetuloa kuuntelemaan ja kommentoimaan!

Paikalla Rakennuslehdestä ovat toimittajat (vasemmalta) Hannu Lättilä, Mikko Kortelainen, Merja Mannila, Auri Häkkinen, myyntiryhmän päällikkö Jyrki Palmu, aibneisto- ja taittosihteeri Tytti Lötjönen, toimittaja Anne Korhonen, myyntipäälliköt Jari Inkinen ja Elina Rökman, toimituspäällikkö Seppo Mölsä, toimittaja Johanna Aatsalo, toimittaja Jaana Ahti-Virtanen ja päätoimittaja Veijo Käyhty.

Rakennuslehti Foorumin ohjelma, halli 7

Keskiviikko 1. lokakuuta
klo 12 Betonista ja puusta, yksin vai yhdessä?
Keskustelemassa toimitusjohtaja Jussi Mattila Betoniteollisuus ry:stä ja tutkimuspäällikkö Petri Heino Kymen Ammattikorkeakoulusta
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden päätoimittaja Veijo Käyhty

klo 13 Miten vältämme home- ja kosteusongelmat korjattaessa?
Entistä energiatehokkaampia rakennuksia. Lisääkö eristemäärien lisäys riskejä ja korjaustöiden vaativuutta?
Keskustelemassa hometalkoiden vetäjä, tekniikan tohtori Juhani Pirinen ympäristöministeriöstä ja rakennusfysiikan erikoistutkija Tuomo Ojanen VTT:ltä
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä

klo 15 Kaavoitus toimii vai toimiiko?
Keskustelemassa Rakennusteollisuus ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden päätoimittaja Veijo Käyhty

klo 16 Asuntokauppa käy kaupungeissa – rahaa on tarjolla ostamiseen ja rakentamiseen, millä ehdoilla?
Keskustelemassa AsuntoHypopankki Oy:n toimitusjohtaja Ari Pauna
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden päätoimittaja Veijo Käyhty

Torstai 2. lokakuuta
klo 13 Putkimateriaalina kupari vai muovi?
Keskustelemassa Cupori Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jaana Matilainen ja Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden toimittaja Jaana Ahti-Virtanen

klo 15 Perinteinen vai uusien menetelmien putkiremontti?
Keskustelemassa Karves Oy:n toimitusjohtaja Kim Karves
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden toimittaja Jaana Ahti-Virtanen

Perjantai 3. lokakuuta
klo 12.30 Asuntojen ja pientalojen tyypillisimmät laatuvirheet, virheiden syyt ja keinot virheiden välttämiseksi?
Keskustelemassa urallaan yli tuhat asuntoa tarkastanut kuntotarkastaja, rakennusmestari Matti Eklund. Lujatalon takuutyöpäällikkö, rakennusmestari Hannu Pekkarinen antaa matkakiireittensä vuoksi oman kommenttinsa laatuun videolle.
Tilaisuuden juontaa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä

Lisäksi Rakennuslehti on mukana kolmessa yhteistyöseminaarissa. Torstaina 2.lokakuuta on Ruukin ja Isoverin korjausrakentamisen ja energiansäästämisen kiertueen päätöstilaisuus. Puhujina tilaisuudessa ovat Forecon Oy:n Senior Partner Pekka Pajakkala ja Optiplan Oy:n ryhmäpäällikkö Teemu Salonen. Lisätietoa seminaarista ja ilmoittautuminen:http://www.sanomamagazines.fi/tapahtumat/helsinki/

Torstaina 2.lokakuuta olemme mukana myös RIL:n seminaarissa Digitaalisuus rakennetussa ympäristössä. Siellä puhujina ovat IBM Finlandin innovaatiojohtaja Ville Peltola, Vianova Systems Finlandin tuotepäällikkö Jarkko Sireeni, ITS Finlandin toiminnanjohtaja Sampo Hietanen sekä Assistant Professor Vishal Singh Aalto-yliopistosta. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.ril.fi

Perjantaina 3.lokakuuta Rakennuslehti näkyy Tekesin Rakennettu ympäristö -ohjelman tulosseminaarissa. Puhujina tilaisuudessa ovat Fira Oy:n Jussi Aho, Skanskan Juha-Matti Kujanpää, HY:n Tila-ja kiinteistökeskuksen Teppo Salmikivi, Järvenpään Mestariasunnot Oy:n Antti Räty, Boostbrothersin Jere Viljanen ja Karves Oy:n Kim Karves. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.sanomamagazines.fi/tapahtumat/Tekes/

Foorumin tapahtumat ja yhteistyöseminaarit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Näiden lisäksi Rakennuslehti valitsee torstai-iltana Vuoden Työmaan 2014.  Tämän näyttävän arvorakennuksen esittely on nähtävissä videolla perjantaina 3.10. nettisivullamme. Nettiin on tulossa myös tiivistelmät kaikista muista tapahtumista, joissa olemme mukana.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Tule tapaamaan Rakennuslehden toimitusta FinnBuild-messuille!”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat