YIT myi päiväkoti- ja hoivakiinteistöjään

YIT myy kaksi rakenteilla olevaa ja yhden hoivakiinteistön erikoisrahasto eQ Hoivakiinteistöille Helsingin seudulta. Lisäksi yhtiö teki esisopimuksen syksyn ja talven aikana käynnistyvien kahden muun hoivakiinteistön myynnistä samalle rahastolle. Sopimusten arvo on noin 25 miljoonaa euroa.

Kirkkonummen Sundsbergin ja Veikkolan alueilla sijaitsevat päiväkodit ovat pinta-alaltaan 600 ja 800 neliömetriä ja niihin valmistuu keväällä 2015 lähes 200 hoitopaikkaa lapsille. Vuokralaisena ja päivähoitopalveluiden tuottajana on Suomen Tenava päiväkodit Oy.

Kolmeen hoivakotiin valmistuu yhteensä noin 150 vanhuksille ja muistisairaille tarkoitettua asuinhuonetta. Hoivakotien palveluntuottajana toimii Uudenmaan Seniorikodit Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myi päiväkoti- ja hoivakiinteistöjään”

Jätä kommentti