Kokeile kuukausi maksutta

Are sai historiansa suurimman urakan Tampereen Rantatunnelista

20 miljoonan euron urakkasopimus sisältää lvis-, sprinkleri-, automaatio- ja liikenteenhallintajärjestelmien kokonaistoimituksen.

20 miljoonan euron urakkasopimus sisältää lvis-, sprinkleri-, automaatio- ja liikenteenhallintajärjestelmien kokonaistoimituksen.

Are ja Rantatunnelin Allianssi allekirjoittivat 22.10.2014 sopimuksen valtatielle 12 rakennettavan Tampereen Rantatunnelin teknisten järjestelmien toimittamisesta.

”Talotekniikan sopimuskumppanin valinnassa painottui, että Are on suuri ja suorituskykyinen kumppani. Hyvä yhteistyötahto ja tekninen osaaminen korostuvat näin suuressa hankkeessa”, toteaa allianssin projektipäällikkö Esko Mulari Rantatunnelin Allianssiin kuuluvasta Lemminkäinen Infra Oy:stä.

”Rantatunneli-urakka on erittäin merkittävä Arelle. Se on arvoltaan kautta aikojen suurin yksittäinen urakkamme, vaikka Länsimetron työmaan eri osaurakat yhdessä ovatkin arvoltaan tätä suurempi. Arvioimme, että tämä urakka työllistää eri vaiheissaan 40–70 työntekijää Tampereen seudulla”, Aren talotekniikkaurakoinnin Keski-Suomen liiketoimintajohtaja Jarmo Liimatainen kertoo.

Valtatie 12:n Rantatunneli on valmistuttuaan Suomen pisin maantietunneli. Se koostuu kahdesta erillisestä 2,3 kilometrin mittaisesta liikennetunnelista sekä tie-, katu- ja eritasoliittymäjärjestelyistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are sai historiansa suurimman urakan Tampereen Rantatunnelista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat