Kokeile kuukausi maksutta

Sillat pääsivät postimerkkeihin

Viitasaarelaisen valokuvaajan Jaakko Tähden siltakuvat komistavat tällä viikolla julkistettavaa postimerkkisarjaa.

Lokakuun 23. päivän julkaisuihin kuuluu 100 kappaleen rullapostimerkki, jossa on käyttäjien toiveiden pohjalta aiempaa useampia kuva-aiheita eli 10 erilaista 1. luokan postimerkkiä. Postimerkit esittelevät Tähden kuvaamia suomalaisia siltoja ja vesistöjä eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina.

Siltojen kokoluokka ulottuu pienistä puistojen kaarisilloista isoihin liikenneväyläsiltoihin asti. Postimerkkien sillat on kuvattu seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Punkalaidun, Pihtipudas, Tampere, Vaajakoski, Viitasaari, Porvoo, Säkylä, Raippaluoto ja Kärnänkoski.

Sillat ja vesi -postimerkkien graafisesta suunnittelusta vastaa kokenut suunnittelijakaksikko Ari Lakaniemi ja Susanna Rumpu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sillat pääsivät postimerkkeihin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat