Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit osti Saanio &Riekkolan

Osto vahvistaa konsernin kallio- ja ympäristötekniikan sekä ydinjätehuollon osaamista.

A-Insinöörit-konsernin toimitusjohtaja Jyrki Keinänen, Timo Saanio, Reijo Riekkola ja A-Insinöörien hallituksen pj Heikki Käkönen.

A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinäsen mukaan konsernin asiakkaat saavat laajentumisen myötä rakennusalan palvelut neljältä päätoimialalta: rakennuttamisesta, rakennesuunnittelusta, infrasuunnittelusta sekä kallio- ja ympäristötekniikasta. Myös Saanio & Riekkola Oy:n omistusosuus ydinjätteen loppusijoitusprosessiin erikoistuneesta B+Tech Oy:stä siirtyy kaupan myötä A-Insinööreille.

”Saanio & Riekkola muodostaa kaupan myötä syntyvään kokonaisuuteen uuden toimialan: kallio- ja ympäristötekniikan. Neljännelle toimialalle laajentuminen tukee strategiaamme olla asiakkaillemme ainutlaatuinen asiantuntijakumppani. Entistä laajemmalla osaamiskeskittymällä olemme valmiimpia tarjoamaan osaamistamme myös maamme rajojen ulkopuolelle”, Keinänen kertoo.

Saanio & Riekkola Oy:n toimitusjohtajaksi ja A-Insinöörien kallio- ja ympäristötekniikan toimialajohtajaksi marraskuussa siirtyvä Timo Saanio painottaa, että Saanio & Riekkolan asiakkaat saavat laajan tuen A-insinöörien muista toimialoista.

Reijo Riekkola siirtyy toimitusjohtajan paikalta jatkamaan yrityksen palveluksessa johtajana ja johtavana konsulttina. Molemmat vastaavat uudessa konserniorganisaatiossa kallio- ja ympäristötekniikan sekä loppusijoitustekniikan palveluista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit osti Saanio &Riekkolan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat