Kokeile kuukausi maksutta

Aamulehti: YIT, SRV ja Peab kiinnostuneita Tampereen kansiprojektista

NCC vetäytyi Tampereen keskustaan, radan päälle suunnitellusta kansiprojektista. Aamulehti kertoo, että NCC:n kilpailijoista ainakin YIT, SRV ja Peab ovat kiinnostuneista hannkkeesta.

Arkkitehti Daniel Libeskindin Tampereen kansi -suunnitelma

”Hanketta pitää viedä eteenpäin jalat maassa ilman hörhöilyä. Ensin pitää laskea kannattavuus ja sen jälkeen katsoa , mitä hienouksia se kestää”, Peab Investin toimitusjohtaja Heikki Levo sanoo Aamulehdessä.

Maailmankuulu arkkitehti Daniel Libeskind teki NCC:lle kannen päälle tulevien rakennusten viitesuunnitelman. NCC käy nyt neuvotteluja Libeskindin suunnitelmista Tampereen kaupungin kanssa.

Hankejohtaja Tero Tenhunen Tampereen kaupungilta sanoo, että jos joku hankeesta innostunut sitoutuu käyttämään Libeskindin suunnitelmia, siitä saa paljon pisteitä valinnassa. Tulevia kumppaneita arvioidaan sen mukaan, mihin laatutasoon ne sitoutuvat.

SRV:lle ratkaisevaa on Aamulehden mukaan, onko tarjolla vain urakoitsijan rooli vai osallistuuko uusi kumppani myös riskin kantamiseen ja voit0n tavoitteluun. YIT:n aluejohtaja Ilkka Kääriäinen sanoo yhtiön tutkivan kansi- ja areenaprojektia avoimin mielin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aamulehti: YIT, SRV ja Peab kiinnostuneita Tampereen kansiprojektista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat