Kokeile kuukausi maksutta

Ilmarinen ja Kämp rakennuttavat uuden hotellin Helsingin ydinkeskustaan

Ilmarinen ja Kämp Group ovat sopineet uuden lifestyle-hotellin rakentamisesta Helsingin keskustaan Kluuvikadulle. Ilmarinen on hankkeen kiinteistöomistaja ja Kämp Group toimii hotellioperaattorina. Hotelli rakennetaan kiinteistöön, jossa on toiminut perinteikäs elokuvateatteri Maxim. Muutoksen yhteydessä Maxim 2 säilytetään ja elokuvateatteritoiminta salissa jatkuu edelleen.

Ilmarinen ja Kämp Group ovat sopineet uuden lifestyle-hotellin rakentamisesta Helsingin keskustaan Kluuvikadulle. Ilmarinen on hankkeen kiinteistöomistaja ja Kämp Group toimii hotellioperaattorina. Hotelli rakennetaan kiinteistöön, jossa on toiminut perinteikäs elokuvateatteri Maxim. Muutoksen yhteydessä Maxim 2 säilytetään ja elokuvateatteritoiminta salissa jatkuu edelleen.

Hotellihankkeen toteutumisen edellytyksenä on, että tarvittavat rakennus- ja muut viranomaisluvat suunnitelmille hyväksytään. Tavoitteena on, että hotellin rakennustyöt alkaisivat vuonna 2015 ja uuden hotellin avajaiset olisivat syksyllä 2016. Uuden hotellin huonekapasiteetti on yli 70 huonetta.

Uuden hotellin nimeksi tulee Glo Maxim, ja se liitetään osaksi Kämp Groupin Glo-ketjua. Hotelli palvelee elämyksellisyyttä hakevia hotellivieraita.

”Glo Maxim -hotelli tuo Helsinkiin lisää lifestyle-segmentin hotellihuoneita, ja samalla uusi hotelli laajentaa luontevasti Glo-ketjun ja koko Kämp Groupin tarjontaa”, CapMan Buyoutin vanhempi partneri ja Kämp Groupin hallituksen puheenjohtaja Ari Tolppanen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilmarinen ja Kämp rakennuttavat uuden hotellin Helsingin ydinkeskustaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat