Kokeile kuukausi maksutta

Skanska toteuttaa ATT:lle 47 asuntoa Helsingin Myllypuroon

Skanska rakentaa Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimistolle ATT:lle kahden kerrostalon kokonaisuuden Myllypuroon. Rakentaminen käynnistyy arviolta helmikuussa 2015 ja valmistuu loppukeväästä 2016.

Skanska rakentaa Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimistolle ATT:lle kahden kerrostalon kokonaisuuden Myllypuroon. Rakentaminen käynnistyy arviolta helmikuussa 2015 ja valmistuu loppukeväästä 2016.
Kuuntele juttu

Helsingin Asumisoikeus Oy Kiviparin kerrostalot tulevat osoitteeseen Kiviparintie 5 a. Talot ovat 4−5-kerroksisia, ja niissä on yhteensä 47 asuntoa. Asuntoalaa taloissa on yhteensä noin 3 300 neliötä. Asuntojen pinta-ala on keskimäärin 70,5 neliömetriä, ja niiden koot vaihtelevat 42 neliömetristä 115 neliömetriin.

Talojen julkisivumateriaali on pääosin rapattua tiiltä. Pihakannen alle tulee 19 autopaikan kylmä autohalli.

Skanska ja ATT ovat myös tehneet esisopimuksen kahden uuden asuntokohteen toteuttamisesta puiseen kaupunkikylään. Heka Myllypuro Ryynimyllynkatu 2:ssa ja Haso Ratasmyllyssä on yhteensä 93 asuntoa, joihin kuuluu pienkerrostaloja, rivitaloja ja paritaloja. Rakennustyöt alkavat tammikuussa 2015, ja kohde valmistuu syksyllä 2016.

Skanska on aikaisemmin toteuttanut ATT:lle Myllypuroon puiseen kaupunkikylään ensimmäisessä rakennusvaiheessa 85 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa, jotka valmistuivat syksyllä 2012. Toisen vaiheen hanke käsitti 39 loppuvuodesta 2013 valmistunutta hitas-asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska toteuttaa ATT:lle 47 asuntoa Helsingin Myllypuroon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat