Kokeile kuukausi maksutta

YIT toteuttaa OP-Vuokratuotolle asuntoja 50 miljoonalla

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen yli 300 asunnon rakentamisesta kasvukeskuksiin eri puolilla Suomea. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa.

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen yli 300 asunnon rakentamisesta kasvukeskuksiin eri puolilla Suomea. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Ensimmäinen kohde rakennetaan Tampereelle, ja työt alkavat välittömästi. Kaikki kohteet valmistuvat vuonna 2016. Hankkeet toteutetaan YIT:n hallinnoimille tai omistamille tonteille YIT:n suunnitelmien mukaisesti.

”OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto tarjoaa mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen asiakkailleen. Toisaalta haluamme myös tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja. Tämän kaupan myötä rakennettavat asunnot sopivat rahastomme strategiaan erinomaisesti ja samalla kauppa vahvistaa jo ennestään vahvaa yhteistyötä YIT:n kanssa”, sanoo salkunhoitaja Antero Tenhunen Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä, joka toimii rahaston neuvonantajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT toteuttaa OP-Vuokratuotolle asuntoja 50 miljoonalla”

Vastaa