Kokeile kuukausi maksutta

Teräselementin ja Cramon yhteistyö syvenee

Osa Cramo Adapteon siirtokelpoisista tilaratkaisuista ja väistötiloista valmistuu jatkossa Teräselementin tuotantotiloissa Lempäälässä.

Teräselementti Oy tunnetaan muun muassa teräsjulkisivuista ja -rungoista. Cramo Adapteo on Cramo Oyj:n siirtotilojen vuokraamiseen erikoistunut liiketoimintayksikkö.

Yhteistyösopimus astui voimaan vuoden 2015 alussa. Osapuolet ovat tehneet yhteistyötä vuosia, ja nyt kumppanuus laajenee uudelle liiketoiminta-alueelle. Siirrettäville moduuleille on tarvetta, kun esimerkiksi kouluille, päiväkodeille, toimistoille ja majoitustiloille tarvitaan väliaikaisesti lisätiloja.

”Olemme toimineet vuosia Cramon osatoimittajana,ja olemme iloisia kumppanuuden syvenemisestä. Yhteistyömme tulee olemaan saumatonta; Cramo suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen räätälöidyn moduuliratkaisun ja me toteutamme sen tehtaallamme ja toimitamme täydellä talotekniikalla varustettuna, sähköineen ja ilmanvaihtoineen”, Teräselementin myyntipäällikkö Kari Heinämäki kertoo.

Myös Cramolla moduulien ostotoiminnasta vastaava hankintapäällikkö Lari Laakso on ollut Teräselementtiin tyytyväinen.

”Kaikki on toiminut hienosti – Teräselementti toimittaa laadukkaita tuotteita sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Nyt vuoden alussa solmittu sopimuksemme koskee osaa energiatehokkaasta C80-moduulijärjestelmästämme. Uskon vahvasti, että jatkossa yhteistyö tulee laajenemaan muihinkin tuotteisiin”, Laakso sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teräselementin ja Cramon yhteistyö syvenee”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat