Kokeile kuukausi maksutta

Peab Oy:n yt-neuvottelut päätökseen – 13 henkeä irtisanotaan

Peab Oy:n yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä olivat Peab Oy:n toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt. Neuvottelujen tulokseksi jäi 13 henkilön vähentämistarve. Neuvottelujen tuloksena toteutetaan organisaatiomuutoksia, joiden johdosta Hämeenlinna-Lahti –yksikkö lakkautetaan omana tulosyksikkönään.

Peab Oy:n yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä olivat Peab Oy:n toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt. Neuvottelujen tulokseksi jäi 13 henkilön vähentämistarve. Neuvottelujen tuloksena toteutetaan organisaatiomuutoksia, joiden johdosta Hämeenlinna-Lahti –yksikkö lakkautetaan omana tulosyksikkönään.

Neuvotteluesityksen mukainen arvio henkilöstövähennystarpeesta oli 21 henkilöä. Kaikki irtisanomiset on toteutettu tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Normaalista kausivaihtelusta johtuvia lomautuksia tullaan tarvittaessa tekemään neuvotteluesityksen mukaisen kolmen kuukauden aikaraamin puitteissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab Oy:n yt-neuvottelut päätökseen – 13 henkeä irtisanotaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat