Kokeile kuukausi maksutta

Ekovilla ostaa rautakauppaliiketoiminnan Termex-Eristeeltä

Kouvolalainen lämmöneristeitä valmistava Ekovilla Oy ostaa rautakauppaliiketoiminnan saarijärveläiseltä Termex-Eriste Oy:ltä. Termex-Eristeen rautakaupoissa harjoittama itseasennetun puhalluspuukuitueristeen liiketoiminta siirtyy Ekovillalle 1.5.2015.

Kouvolalainen lämmöneristeitä valmistava Ekovilla Oy ostaa rautakauppaliiketoiminnan saarijärveläiseltä Termex-Eriste Oy:ltä. Termex-Eristeen rautakaupoissa harjoittama itseasennetun puhalluspuukuitueristeen liiketoiminta siirtyy Ekovillalle 1.5.2015.

Ekovillan lämmöneristystuotteita myydään valtakunnallisesti noin 400:n rautakauppaan.

Ekovilla Oy:n toimitusjohtaja Mika Ervastin mukaan Ekovilla hakee liiketoimintakaupalla kasvua ja palvelee Termex-Eristeeltä siirtyviä asiakkaita omalla aluemyyntiverkostollaan. Ekovillan aluepäälliköt ovat yhteydessä asiakkaisiin mahdollisimman pian.

Termex-Eriste Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Keijo Rautiainen sanoo, että Termex-Eriste Oy keskittyy tulevaisuudessa palvelutuotteena tarjottavaan lisäeristyskonseptiinsa. Termex-Eriste Oy:llä on yli 50 lisäeris-tysasiantuntijaa ja 30 asennuspalveluyrittäjää ympäri Suomea.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ekovilla ostaa rautakauppaliiketoiminnan Termex-Eristeeltä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat