Kilpailu: Missä on Suomen fiksuin ja viihtyisin asuintalo 2015?

Haussa on asuintalo, jossa käytetään tehokkaasti energiaa ja säästeliäästi vettä ja jossa on erinomaiset sisäolosuhteet eli lämpötila, valaistus, ilmanlaatu ja akustiikka ovat kunnossa. Kaiken tämän lisäksi asukkaat vielä viihtyvät talossaan hyvin.

Haussa on asuintalo, jossa käytetään tehokkaasti energiaa ja säästeliäästi vettä ja jossa on erinomaiset sisäolosuhteet eli lämpötila, valaistus, ilmanlaatu ja akustiikka ovat kunnossa. Kaiken tämän lisäksi asukkaat vielä viihtyvät talossaan hyvin.

Tavoitteena on kannustaa ja haastaa asuintalojen omistajia, vuokranantajia ja asukkaita yhdessä kehittämään omaa asuinympäristöään yhä ekologisemmaksi ja viihtyisämmäksi. Kilpailun avulla tuodaan myös positiivisia ja onnistuneita kohteita julkisuuteen.

Kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille asuinkiinteistöjen omistajille ja vuokranantajille. Kilpailuun hyväksytään asuinkäytössä olevia kokonaisia kiinteistöjä tai yksittäisiä asuintaloja, jotka voivat osoittaa luotettavasti oman toimintansa ostoenergian ja veden kulutuksensa sekä suostuvat tekemään tyytyväisyyskyselyn asukkaille.

Asuintalot arvioidaan kolmella yksinkertaisella mittarilla.

Kilpailuun voi ilmoittautua 30.6.2015 mennessä ja voittajat julkaistaan 22.10.2015 Green Celebration 2015 tilaisuudessa Helsingin Suvilahdessa. Lisätietoja kilpailusta saa sen nettisivuilta: http://figbc.fi/kilpailu2015/

Kilpailun järjestää ja raadin muodostaa Green Building Council Finland yhteistyössä Ympäristöministeriön, Energiaviraston, Kiinteistöliiton, RAKLIn, Motivan sekä Rakennuslehden kanssa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kilpailu: Missä on Suomen fiksuin ja viihtyisin asuintalo 2015?”

Jätä kommentti