Kokeile kuukausi maksutta

Savon Sanomat: Kuopio pitää kuplahalleja turvallisuusriskinä

Kuopio pitää kuplahalleja turvallisuusvaatimusten vastaisina, kertoo Savon Sanomat. Kaupungin rakennustarkastaja Ilkka Korhonen sanoo lehdelle, että ylipainehalli on turvallisuusriski esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Kuopio pitää kuplahalleja turvallisuusvaatimusten vastaisina, kertoo Savon Sanomat. Kaupungin rakennustarkastaja Ilkka Korhonen sanoo lehdelle, että ylipainehalli on turvallisuusriski esimerkiksi tulipalon sattuessa.
Kuuntele juttu

Kuplahalli palaa hetkessä, vaikka määräysten mukaan sen pitäisi pysyä tunnin pystyssä. Korhosen mielestä Suomessa käytetyt isot ylipainehallit ovat pääsääntöisesti lainvastaisia.

Muualla Suomessa lakia ei ole tulkittu näin tiukasti. Savon Sanomien mukaan kuplahalleja valmistui viime vuonna kymmenen eri puolille Suomea.

Urheiluseurojen käyttämät kuplahallit ovat viime vuosina kärsineet muun muassa lumikuormien aiheuttamista vaurioista. Viimeksi kuplahalli romahti tammikuun lopulla Kemissä. Hallissa ei ollut ketään sisällä onnettomuuden sattuessa, joten henkilövahingoilta vältyttiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Savon Sanomat: Kuopio pitää kuplahalleja turvallisuusriskinä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat