YIT myi BW Tower-toimistotalon Lahdessa

YIT on myynyt Lahdessa sijaitsevan BW Tower-toimistokiinteistön ja sen yhteyteen rakennettavan robottiparkin Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennialle, Aktia Henkivakuutus Oy:lle ja Metallityöväen liitto ry:lle.

YIT on myynyt Lahdessa sijaitsevan BW Tower-toimistokiinteistön ja sen yhteyteen rakennettavan robottiparkin Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennialle, Aktia Henkivakuutus Oy:lle ja Metallityöväen liitto ry:lle.

Sopimuksen kokonaisarvo on noin 22 miljoonaa euroa, josta noin puolet kirjataan vuoden ensimmäisen neljänneksen liikevaihtoon valmius- ja vuokrausasteiden mukaisesti. BW Tower valmistuu syksyllä 2015.

BW Tower on Lahden matkakeskuksen yhteyteen rakennettava kahdeksankerroksinen toimistokiinteistö, jonka vuokrattava pinta-ala on noin 7 700 neliömetriä. Kiinteistön vuokrausaste on yli 90 prosenttia, ja päävuokralaisia ovat muun muassa Lahden kaupungin Tilakeskus ja Lahden Pysäköinti Oy.

Kohteelle haetaan Leed Platinum -sertifikaattia

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myi BW Tower-toimistotalon Lahdessa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi