Kokeile kuukausi maksutta

Pääomistaja Paula Salastie nimitettiin Teknoksen konsernijohtajaksi

Maaliyhtiö Teknos Groupin hallitus on nimittänyt uudeksi konsernijohtajaksi Paula Salastien 16. huhtikuuta 2015 alkaen. Hän on työskennellyt yrityksessä vuodesta 1997 ja johtanut konsernin hallitusta vuodesta 2011. Paula Salastie (os. Kiikka), 36, on myös perheyhtiön pääomistaja ja edustaa yhtiössä jo kolmatta sukupolvea Kiikan sukua.

Maaliyhtiö Teknos Groupin hallitus on nimittänyt uudeksi konsernijohtajaksi Paula Salastien 16. huhtikuuta 2015 alkaen. Hän on työskennellyt yrityksessä vuodesta 1997 ja johtanut konsernin hallitusta vuodesta 2011. Paula Salastie (os. Kiikka), 36, on myös perheyhtiön pääomistaja ja edustaa yhtiössä jo kolmatta sukupolvea Kiikan sukua.

Teknos Groupin nykyinen konsernijohtaja Pekka Rantamäki siirtyy hallituksen ja uuden konsernijohtajan neuvonantajaksi ja keskittyy muihin erikois- ja luottamustehtäviin eläköitymiseensä asti. Rantamäki on toiminut Teknoksen konsernijohtajana vuodesta 2006.

”Rantamäki on tehnyt hyvää työtä toimiessaan konsernijohtajana, ja kiitämme häntä omistautumisesta ja panoksesta yhtiömme kehittämiseen”, Salastie sanoo.

Muutos liittyy sukupolvenvaihdokseen Teknos-konsernin omistajuudessa ja johdossa.

”Siirtymiseni operatiiviseen johtoon on ollut jo pitkään suunnitteilla. Muutos niveltyy nyt parhaiten yhteen johtoryhmätyöskentelyn kehittämisen kanssa. Tässä tehtävässä olen myös lähempänä asiakasta ja minulla on parempi näköala yritykseeni ja alan kehitykseen”, Salastie kertoo.

Salastie on työskennellyt Teknoksessa monipuolisesti eri tehtävissä: muun muassa kuluttajille ja ammattimaalareille suunnattujen tuotteiden segmenttijohtajana Architectural Coatings -liiketoiminnassa sekä vastannut niin yrityskaupoista, hyvän hallintotavan kehittämisestä kuin IT-projekteistakin.

Teknos Groupin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ilpo Helander. Hän on toiminut yhtiön hallituksessa vuodesta 2007.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pääomistaja Paula Salastie nimitettiin Teknoksen konsernijohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat