Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnisti miljoonaprojektin Jekaterinburgissa

YIT on käynnistänyt asuinalueen rakentamishankkeen ensimmäisen vaiheen Jekaterinburgissa, Venäjällä.

YIT on käynnistänyt asuinalueen rakentamishankkeen ensimmäisen vaiheen Jekaterinburgissa, Venäjällä.

Manevrovayan asuinalue nousee Sortirovkan alueelle. Ensimmäisen vaiheen arvo on noin 10 miljoonaa euroa ja sen on määrä valmistua kesällä 2016. Hanke käynnistettiin alkuvuodesta. Koko asuinalue käsittää 4 kerrostaloa, ja sen kokonaisarvo on noin 45 miljoonaa euroa.

Manevrovaya 1 -kohde käsittää yhden 24-kerroksisen talon, johon rakennettavien 220 asunnon asuinpinta-ala on yhteensä noin 9 800 neliömetriä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin painottuen yksiöihin ja kaksioihin. Asuntojen lisäksi kerrostalon ensimmäisiin kerroksiin tehdään 14 toimitilaa. Lisäksi rakennetaan maanpäällinen pysäköintitila.

Manevrovaya-kerrostalokokonaisuus rakennetaan asuinalueelle, jossa on hyvät liikenneyhteydet ja kehittynyt infrastruktuuri. Raitiovaunu-, taksi- ja bussipysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Alueella on useita kauppoja, monipuoliset palvelut sekä kouluja ja päiväkoti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnisti miljoonaprojektin Jekaterinburgissa”

Vastaa