Kokeile kuukausi maksutta

Lapis Rakennus muuntaa toimistorakennuksen asunnoiksi Helsingin keskustassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut Lapis Rakennus Oy:ltä Helsingin Kampissa sijaitsevan toimistorakennuksen. Vuonna 1945 valmistunut rakennus on tarkoitus muuntaa asuinkäyttöön. Lapis Rakennus toteuttaa muutostyön kokonaisvastuullisena urakoitsijana.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut Lapis Rakennus Oy:ltä Helsingin Kampissa sijaitsevan toimistorakennuksen. Vuonna 1945 valmistunut rakennus on tarkoitus muuntaa asuinkäyttöön. Lapis Rakennus toteuttaa muutostyön kokonaisvastuullisena urakoitsijana.

Osoitteessa Ruoholahdenkatu 4 sijaitsevaan rakennukseen on alustavasti suunnitteilla 68 omistusasuntoa. Projektin muutossuunnittelu on käynnissä. CapManin mukaan rakennuksen pohja ja runkorakenne mahdollistavat muutoksen asuinkäyttöön poikkeuksellisen hyvin. Parkkipaikat toteutetaan rakennuksen kellariin ja pihasta tehdään viherpiha.

Pääasiassa pääkaupunkiseudulla toimivan Lapis Rakennuksen toiminnan painopiste on muutosprojekteissa, joissa saneerataan koko kiinteistö. Yhtiön mukaan kohteet ovat tyypillisesti juuri käyttötarkoituksen muutoksia toimistotalosta asuintaloksi tai valmiin asuintalon kokonaisvaltaisia saneerauksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapis Rakennus muuntaa toimistorakennuksen asunnoiksi Helsingin keskustassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat