Projektit Energiatehokkuus Kiinteistöt Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

NCC aloittaa toimistotalon rakennustyöt Helsingissä

NCC käynnistää Aitio Business Parkin toisen vaiheen rakennustyöt Helsingin Ruskeasuolla. Mannerheimintien päähän nousevaan Verdi-nimiseen toimistotaloon tulee noin 4 700 neliötä vuokrattavaa toimitilaa. Rakennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2016.

Aitio Business Parkin ensimmäinen vaihe, Vivaldi-talo, valmistui maaliskuussa 2013. Se sisältää noin 5 650 neliötä vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa.

Vivaldi on Suomen ensimmäinen kansainvälisen Breeam-ympäristöluokituksen tasolle ”kiitettävä” yltänyt toimistorakennus. Rakennuksessa on muun muassa viherkatto, aurinkopaneeleita ja sähköautojen latauspisteitä. Myös uudessa Verdi-talossa tavoitellaan Breeamin ”kiitettävä”-tasoa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia