NCC käynnistää Aitio Business Parkin toisen vaiheen rakennustyöt Helsingin Ruskeasuolla. Mannerheimintien päähän nousevaan Verdi-nimiseen toimistotaloon tulee noin 4 700 neliötä vuokrattavaa toimitilaa. Rakennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2016.

NCC aloittaa toimistotalon rakennustyöt Helsingissä

NCC käynnistää Aitio Business Parkin toisen vaiheen rakennustyöt Helsingin Ruskeasuolla. Mannerheimintien päähän nousevaan Verdi-nimiseen toimistotaloon tulee noin 4 700 neliötä vuokrattavaa toimitilaa. Rakennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2016.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Aitio Business Parkin ensimmäinen vaihe, Vivaldi-talo, valmistui maaliskuussa 2013. Se sisältää noin 5 650 neliötä vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa.

Vivaldi on Suomen ensimmäinen kansainvälisen Breeam-ympäristöluokituksen tasolle ”kiitettävä” yltänyt toimistorakennus. Rakennuksessa on muun muassa viherkatto, aurinkopaneeleita ja sähköautojen latauspisteitä. Myös uudessa Verdi-talossa tavoitellaan Breeamin ”kiitettävä”-tasoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC aloittaa toimistotalon rakennustyöt Helsingissä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi