Kokeile kuukausi maksutta

Opiskelijat äänestivät Rambollin suosituimmaksi työnantajaksi Pohjoismaissa

Tekniikan ja luonnontieteiden alan opiskelijat valitsivat Rambollin halutuimmaksi työnantajakseen Pohjoismaissa. Ramboll oli opiskelijoiden suosikki myös viime vuonna. Tulos käy ilmi Universumin opiskelijoille vuonna 2015 suunnatusta työantajakuvatutkimuksesta.

Tekniikan ja luonnontieteiden alan opiskelijat valitsivat Rambollin halutuimmaksi työnantajakseen Pohjoismaissa. Ramboll oli opiskelijoiden suosikki myös viime vuonna. Tulos käy ilmi Universumin opiskelijoille vuonna 2015 suunnatusta työantajakuvatutkimuksesta.

Universumin tutkimus Nordic’s Most Attractive Employers selvitti opiskelijoiden halutuimpia työnantajia Pohjoismaissa. Tutkimukseen vastasi yli 38 000 yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Insinööri- ja luonnontieteiden alojen opiskelijat äänestivät Rambollin jälkeen suosituimmiksi työnantajiksi  Microsoftin ja Siemensin. IT-alan opiskelijoiden työantajasuosikki oli Google ja liiketalousalan opiskelijoiden ykkösvaihtoehto L’Oreal.

”Olemme hyvin ylpeitä siitä, että pohjoismaiset opiskelijat ovat jälleen valinneet Rambollin suosikkityönantajakseen. Meidän on kyettävä houkuttelemaan alan terävin kärki Rambolliin, jotta voimme toteuttaa vaativia hankkeitamme niin Pohjoismaissa kuin globaalistikin”, sanoo Ramboll Groupin viestintä- ja brändijohtaja Morten Peick.

Universum toteuttaa opiskelijatutkimuksen vuosittain. Tämän vuoden tuloksista käy ilmi, että tekniikan alan opiskelijat arvostavat erityisesti luovaa ja dynaamista työympäristöä, monipuolisia työtehtäviä sekä mielenkiintoisia palveluita ja tuotteita.

Suomessa Ramboll sijoittui ensimmäiselle sijalle kun selvitettiin suunnittelu- ja konsultointialan ihanteellisimpia työnantajia. Kokonaisuudessaan yhtiö sijoittui tekniikan alan yritysten keskuudessa ihannetyönantajana sijalle 13.

Tutkimus toteutettiin alkuvuonna ja siihen vastasi yhteensä 12 380 eri alojen opiskelijaa 40 yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista tekniikan alan opiskelijoita oli 2 979.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Opiskelijat äänestivät Rambollin suosituimmaksi työnantajaksi Pohjoismaissa”

  1. Monenko promillen humalassa äänestys pidettiin?

  2. Miksi ”uutisessa” ei ole koko listaa vaan vain yhden yrityksen tiedote?

    1. Olisko ko. firman tilaama ja manipuloima tutkimus.

  3. Universumin tutkimus Nordic’s Most Attractive Employers selvitti opiskelijoiden halutuimpia työnantajia Pohjoismaissa. Tutkimukseen vastasi yli 38 000 yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

    Rambollin jälkeen suosituimmiksi työnantajiksi insinööri- ja luonnontieteiden alojen opiskelijat äänestivät Microsoftin ja Siemensin. IT-alan opiskelijoiden työantajasuosikki oli Google ja liiketalousalan opiskelijoiden ykkösvaihtoehto L’Oreal. Ranking-listaan pääset tutustumaan tästä.

  4. Ainakin Rambollilla on imago kunnossa. Harmi, että suuruuden huumassaan firma tekee samoja virheitä kuin Nokia: lepää vanhojen toimintatapojen päällä ja aikoo kiinnittää rahansa seiniin rakentamalla itse uuden pääkonttorin Espooseen vuokraamisen sijaan.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat