Kokeile kuukausi maksutta

Peikko toimittaa 4,5 kilometriä deltapalkkeja Puolaan

Peikko Groupin puolalainen tytäryhtiö toimittaa kahteen suureen toimistorakennushankkeeseen Puolan Varsovassa ja Wroclawissa yhteensä 4,5 kilometriä deltapalkkeja.

Peikko Groupin puolalainen tytäryhtiö toimittaa kahteen suureen toimistorakennushankkeeseen Puolan Varsovassa ja Wroclawissa yhteensä 4,5 kilometriä deltapalkkeja.

Molempien kohteiden hankekehittäjä on Vastint Poland, joka on osa Inter IKEA Property Divisionia. Molempiin kohteisiin haetaan Leed Platinum -sertifiointia.

Wroclawin suuren toimistohankkeen ensimmäinen vaihe pitää sisällään kolme rakennusta, joissa on yhteensä 37 000 m2 vuokrattavaa toimistotilaa. Kun kohde on kokonaan valmis, vuokrattavaa tilaa on yhteensä 110 000 neliömetriä. Deltapalkki-toimitukset ajoittuvat touko- ja syyskuun 2015 välille. Kokonaisuudessaan kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Budimex.

Varsovan projekti on toinen vaihe suurta Business Garden -hanketta. Se käsittää viisi uutta toimistorakennusta sekä tiloja vähittäiskaupalle, yhteensä 56 000 neliömetriä.  Deltapalkki-toimitukset ovat käynnistyneet huhtikuussa ja ne jatkuva syykuuhun 2015 asti. Kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Hochtief Polska.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko toimittaa 4,5 kilometriä deltapalkkeja Puolaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat