Kokeile kuukausi maksutta

Tulikivi lomauttaa henkilöstöä

Tulikivi Oyj on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Niiden tuloksena yhtiö lomauttaa toistaiseksi 12 toimihenkilöä. Lisäksi yhtiö toteuttaa määräaikaisia lomautuksia. Lomautuksista toteutuvat kiinteiden henkilöstökulujen säästöt ovat yhteensä noin 0,5 miljoonaa euroa

Tulikivi Oyj on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Niiden tuloksena yhtiö lomauttaa toistaiseksi 12 toimihenkilöä. Lisäksi yhtiö toteuttaa määräaikaisia lomautuksia. Lomautuksista toteutuvat kiinteiden henkilöstökulujen säästöt ovat yhteensä noin 0,5 miljoonaa euroa

Tulikivi ilmoitti osavuosikatsauksessaan 29. huhtikuuta leikkaavansa kiinteitä kulujaan 2,5 miljoonalla eurolla ennakoitua heikomman kysynnän vuoksi. Kulusäästöt toteutuvat vuonna 2015 toimintojen karsimisina ja kiinteiden henkilöstökulujen säästöinä.

Kiinteiden henkilöstökulujen säästöt ovat yhteensä noin 0,8 miljoonaa euroa. Lomautusten lisäksi yhtiössä on tehty noin 0,3 miljoonan euron säästöihin johtavat rakenteelliset muutokset uudistamalla johdon rakennetta ja pienentämällä hallituksen kokoa. Nämä säästöt toteutuvat täysimääräisinä vuoden 2016 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikivi lomauttaa henkilöstöä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat