YIT aloittaa kolmen kerrostalokohteen rakentamisen LähiTapiolan rahastolle

YIT on allekirjoittanut sopimukset kolmen kerrostalokohteen rakentamisesta LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky -rahastolle. Nyt tilauskantaan kirjattavien kohteiden arvo on lähes 30 miljoonaa euroa, ja ne valmistuvat syksyyn 2016 mennessä. Turkuun ja pääkaupunkiseudulle rakennettaviin kohteisiin valmistuu noin 155 asuntoa.

YIT on allekirjoittanut sopimukset kolmen kerrostalokohteen rakentamisesta LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky -rahastolle. Nyt tilauskantaan kirjattavien kohteiden arvo on lähes 30 miljoonaa euroa, ja ne valmistuvat syksyyn 2016 mennessä. Turkuun ja pääkaupunkiseudulle rakennettaviin kohteisiin valmistuu noin 155 asuntoa.

Kohteet ovat osa YIT:n ja LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky:n maaliskuussa 2015 allekirjoitettua puitesopimusta yli 550 vapaarahoitteisten vuokra-asunnon rakentamisesta pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle. Hankekohtaiset sopimukset allekirjoitetaan ennen kunkin kohteen aloittamista. Koko puitesopimuksen arvo on yli 100 miljoonaa euroa. Tähän mennessä maaliskuussa solmitun sopimuksen puitteissa on aloitettu lähes 500 asunnon rakentaminen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa kolmen kerrostalokohteen rakentamisen LähiTapiolan rahastolle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi