Kokeile kuukausi maksutta

Ara-vuokrat nousivat vapaarahoitteisia vuokria nopeammin

Tilastokeskuksen mukaan vuokrien vuosinousu oli vuoden 2015 toisella neljänneksellä 3,2 prosenttia.

Tilastokeskuksen mukaan vuokrien vuosinousu oli vuoden 2015 toisella neljänneksellä 3,2 prosenttia.

Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat koko maassa keskimäärin 2,8 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 2,7 prosenttia ja muualla Suomessa 2,8 prosenttia.

Ara-asuntojen vuokrat nousivat koko maassa 3,6 prosenttia. Edelliseen vuosineljännekseen verrattuna vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 0,7 prosenttia ja Ara-asuntojen vuokrat 0,9 prosenttia.

Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen laatimasta asuntojen vuokrien neljännesvuositilastosta, joka perustuu työvoimatutkimuksen yhteydessä kerättävään haastatteluaineistoon ja Väestörekisterikeskuksen rakennus- ja huoneistorekisterin tietoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ara-vuokrat nousivat vapaarahoitteisia vuokria nopeammin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat