NCC aloittaa 90 asunnon rakentamisen Icecapitalille

NCC ja Icecapital Housing Fund III Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 90 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Matinkylään. Osapuolet olivat tehneet kohteen toteuttamisesta aiesopimuksen aiemmin tänä vuonna. Asunnot valmistuvat vuoden 2016 aikana.

NCC ja Icecapital Housing Fund III Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 90 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Matinkylään. Osapuolet olivat tehneet kohteen toteuttamisesta aiesopimuksen aiemmin tänä vuonna. Asunnot valmistuvat vuoden 2016 aikana.

”Nyt hankitut kohteet kuuluvat Icecapital Housing Fund III Ky:n pääosin pääkaupunkiseudulta hankittuun 1 740 asunnon sijoitusomaisuuteen ja soveltuvat strategiaamme erinomaisesti”, Icecapitalin toimitusjohtaja Wisa Majamaa kertoo.

Icecapital Housing Fund III Ky perustettiin kesällä 2012 ja sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai muissa kasvukeskuksissa.

”Pitkäaikaisen yhteistyön jatkuminen Icecapitalin kanssa on hyvä alku  Matinkylän Rauhalanpuiston toteuttamiselle ja samanaikaisesti aloitamme alueelle myös omistusasuntotuotantoa. Alueelle rakennetaan yhteensä yli 200 uutta asuntoa”, NCC Asumisen yksikön johtaja Jyri Raunio sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC aloittaa 90 asunnon rakentamisen Icecapitalille”

Jätä kommentti