Pohjola Rakennus rakentaa 74 asuntoa Tampereen Atalaan yhteistyössä Saton kanssa

Pohjola Rakennus Oy Häme aloittaa Tampereen Atalassa vanhan  leipomon tontin rakentamisen kahdella kerrostalolla, joihin tulee yhteensä 74 asuntoa. Toinen 37 asunnon kohde rakennetaan Satolle vuokra-asunnoiksi.

Pohjola Rakennus Oy Häme aloittaa Tampereen Atalassa vanhan  leipomon tontin rakentamisen kahdella kerrostalolla, joihin tulee yhteensä 74 asuntoa. Toinen 37 asunnon kohde rakennetaan Satolle vuokra-asunnoiksi.

Maanrakennustyöt on aloitettu, varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät syyskuussa ja työt valmistuvat syksyllä 2016. Hankkeiden yhteenlaskettu kokonaisarvo on noin 10,4 miljoonaa euroa.

Koko alue muodostuu  neljästä kerrostalosta. Toisen vaiheen rakentaminen käynnistyy vuoden päästä syksyllä. Rakennustöiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2017 aikana.

”Tampere on tärkeä kasvualue Satolle. Nyt alkava kohde noudattaa investointitavoitteitamme hankkia pieniä vuokra-asuntoja hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen läheisyydestä. Tulevien asuntojen keskipinta-ala on 47 neliömetriä”,  Saton aluejohtaja Mikko Nevalainen toteaa.

”Atalan aluehanke sopii hyvin strategiaamme. Rakentamalla samaan aikaan useampaa kohdetta samalle alueelle, pystymme takaamaan kustannustehokkuuden ja tarjoamaan markkinoille edullisia asuntoja. Yhteistyö Saton kanssa on ollut toimivaa ja hanke on edennyt vauhdikkaasti ”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa 74 asuntoa Tampereen Atalaan yhteistyössä Saton kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat