Kokeile kuukausi maksutta

Skanska aloitti Jyväskylän Lutakon viimeisen vapaan asuinkorttelin rakentamisen

Skanska on käynnistänyt Jyväskylän Lutakossa uuden asuintalon ja samalla myös uuden asuinkorttelin rakentamisen. As. Oy Jyväskylän Librettoon tulee 37 asuntoa, joista jo noin puolet on varattu. Satamakadun varteen tuleva kortteli nousee keskeiselle paikalle Jyväsjärven rantamaisemiin.

Skanska on käynnistänyt Jyväskylän Lutakossa uuden asuintalon ja samalla myös uuden asuinkorttelin rakentamisen. As. Oy Jyväskylän Librettoon tulee 37 asuntoa, joista jo noin puolet on varattu. Satamakadun varteen tuleva kortteli nousee keskeiselle paikalle Jyväsjärven rantamaisemiin.

Uudet asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2016. Kahdeksankerroksisessa talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat noin 25 neliöstä 71 neliöön. Lisäksi siellä on kaksi terassiasuntoa.

”Asuntojen hyvä varaustilanne kertoo siitä, että moni on kiinnostunut hankkimaan Lutakosta asunnon niin sijoitusmielessä kuin omaksi kodikseen”, asuntomyyjä Tuija Lundberg Skanska Kodeista kertoo.

Tätä edeltävä Skanskan asuntoprojekti Lutakossa valmistui keväällä 2013. Kaiken kaikkiaan Skanska on toteuttanut alueelle vaiheittain yli 900 asuntoa.

Kyseessä on Lutakon alueen viimeinen asuntokortteli. Skanskalla on alueella Libreton jälkeen vielä 7 rakentamatonta tonttia. Korttelin valmistuttua sen sisään jää suojaisa yhteispiha. Rannassa on myös puistoalue.

Kohteen 23 autopaikkaa tulevat Jyväskylän Vitosparkkiin, jonka rakentaminen on myös alkanut.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska aloitti Jyväskylän Lutakon viimeisen vapaan asuinkorttelin rakentamisen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat