Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnistää aluehankkeen Bratislavan keskustassa Slovakiassa

YIT käynnistää merkittävän aluehankkeen rakentamisen Bratislavan keskustassa, Slovakiassa. Noin 1,7 hehtaarin kokoiselle asuinalueelle rakennetaan yhteensä yli 400 asuntoa ja lähes 30 liiketilaa vuoteen 2020 mennessä.

YIT käynnistää merkittävän aluehankkeen rakentamisen Bratislavan keskustassa, Slovakiassa. Noin 1,7 hehtaarin kokoiselle asuinalueelle rakennetaan yhteensä yli 400 asuntoa ja lähes 30 liiketilaa vuoteen 2020 mennessä.

Hankkeen kokonaisarvo on yli 70 miljoonaa euroa ja se rakennetaan viidessä vaiheessa. Nyt käynnistettävä hankkeen ensimmäinen vaihe käsittää yli 130 asuntoa ja sen on määrä valmistua vuoden 2017 lopulla. Ensimmäisen vaiheen arvo on yli 20 miljoonaa euroa.

Stein2 -niminen asuinalue rakennetaan Bratislavan vanhaan kaupunkiin, entisen Stein-panimon alueelle sen henkeä ja vanhoja rakennuksia kunnioittaen. Osa alueen keskeisistä maamerkeistä säilytetään ja entisöidään.

Asuinrakennusten ja liiketilojen lisäksi alueelle rakennetaan uutta infrastruktuuria, viheralueita ja aukioita yleiseen käyttöön. Alueen julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sijainti keskeinen ja palvelut lähellä. Ennakkomarkkinoinnissa asuntojen kysyntä on YIT:n mukaan ollut erittäin hyvää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnistää aluehankkeen Bratislavan keskustassa Slovakiassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat