Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n rakentama vanhusten hoivakoti valmistui Espoon Laaksolahteen

Vanhusten hoivakoti Vire Koti Huvilaharju valmistui aikataulun mukaisesti elokuussa Espoon Juuritielle. 1 500 neliön suuruinen kiinteistö koostuu kolmesta ryhmäkodista, joissa on yhteensä 40 tehostetun palveluasumisen asuntoa.

Vanhusten hoivakoti Vire Koti Huvilaharju valmistui aikataulun mukaisesti elokuussa Espoon Juuritielle. 1 500 neliön suuruinen kiinteistö koostuu kolmesta ryhmäkodista, joissa on yhteensä 40 tehostetun palveluasumisen asuntoa.

Hoivakodin toiminnasta vastaa Mainio Vire Oy.

”Palvelutoimintamme perustuu logoterapeuttiseen lähestymistapaan, mikä tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Uskon, että asukkaamme tulevat viihtymään Vire Koti Huvilaharjussa, joka sijaitsee kauniin luonnon keskellä, rauhallisessa ympäristössä”, aluejohtaja Tarja Savolainen Mainio Vireestä toteaa.

YIT:n toteuttama Vire Koti Huvilaharju on viimeinen vuonna 2013 solmitusta kaupasta, jossa Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care II Ky osti YIT:ltä kolme hoivakiinteistöä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “YIT:n rakentama vanhusten hoivakoti valmistui Espoon Laaksolahteen”

  1. Siis mitä ihmettä. Uutinen siitä, että Suomen suurin rakennusliike on saanut valmiiksi 1500 m2 hoivakodin ?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat