Kokeile kuukausi maksutta

Peikko laajentaa pääkonttoriaan ja uudistaa tuotantolaitteita

Peikko Group investoi toimintansa kehittämiseen Lahdessa. Investointien kokonaisarvo on yli 4 miljoonaa euroa. Investoinnit kohdistuvat Deltapalkki-tuotannon kehittämiseen sekä nykyisen pääkonttorin laajentamiseen.

Peikko Group investoi toimintansa kehittämiseen Lahdessa. Investointien kokonaisarvo on yli 4 miljoonaa euroa. Investoinnit kohdistuvat Deltapalkki-tuotannon kehittämiseen sekä nykyisen pääkonttorin laajentamiseen.

Peikko Finland Oy:n Deltapalkki-tuotannossa käytettävät avainkoneistot modernisoidaan. Vanha plasmaleikkauslinjasto korvataan uudella. Lisäksi Deltapalkki-tuotantoon rakennetaan täysin uusi maalaamo. Nämä investoinnit parantavat tuotannon tehokkuutta ja laatua. Investoinnit ovat tuotantokäytössä maaliskuussa 2016.

Nykyinen Peikko Group Oy:n pääkonttori ja tytäryhtiö Peikko Finland Oy:n toimistotilat rakennettiin vuonna 2007. Ne käsittävät 1 690 neliön suuruiset tilat. Toimiston uusi laajennusosa on suuruudeltaan 1 120 neliötä. Samalla nykyiset toimistotilat uudistetaan uudisrakennusta vastaaviksi.

Laajennustyöt käynnistyivät kesäkuussa 2015, ja uudet tilat otetaan käyttöön maaliskuussa 2016. Laajennus mahdollistaa modernit ja ergonomiset toimistotilat työntekijöille sekä tiloja erilaisille asiakastapaamisille. Sekä toimistolaajennuksen että uuden Deltapalkki-tuotannon maalaamon rakennustyön toteuttaa Rakennusliike Pakkanen Oy.

”Peikko on sitoutunut jatkuvaan henkilöstön, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen. Tuotannon investoinnit tehostavat Deltapalkkien tuotantoprosessia. Toimistolaajennuksella haluamme varmistaa oman henkilöstömme tyytyväisyyden työympäristöönsä ja saada korkeatasoiset tilat, joissa voimme isännöidä asiakkaitamme”, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko laajentaa pääkonttoriaan ja uudistaa tuotantolaitteita”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat