Kokeile kuukausi maksutta

Peikko myy raudoitusverkkobisneksen Rämölle

Peikko myy raudoitusverkkoliiketoimintansa suomalaiselle Rämölle.

Peikko myy raudoitusverkkoliiketoimintansa suomalaiselle Rämölle.

Liiketoimintakaupan kohteena ovat Peikon raudoitusverkkotuotantolinja, raaka-ainevarasto sekä kaupallinen ja tekninen tietotaito. Kaupassa ei siirry työntekijöitä, eikä kauppa suoraan vaikuta Peikon henkilöstömäärään Lahdessa tai Rämön henkilömäärän Imatralla. Rämö pystyy Peikolta ostamallaan tuotantolinjalla lisäämään merkittävästi omaa raudoitusverkkoliiketoimintaansa. Peikon raudoitusverkkobisneksen liikevaihto on ollut viime vuosina noin kaksi miljoonaa euroa.

”Nyt ostetun Peikon raudoitusverkkoliiketoiminnan avulla pystymme laajentamaan verkkovalmistuksemme myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin verkkoihin, ja näin palvelemaan asiakkaita laajemmalla tuotevalikoimalla. Olen vakuuttunut, että kattavammalla palvelukonseptilla parannamme tehokkuutta ja olemme kilpailukykyisempi markkinoilla”,  Rämön toimitusjohtaja Paavo Rämö kertoo.

Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paanasen mukaan liiketoiminnan osista luopuminen on aina vaikeaa. ”Toimiala on murroksessa ja toimialalle on saatava isompia pelaajia. Uskomme, että eniten järjestelystä hyötyvät suomalaiset asiakkaat kun markkinalle saadaan yksi isompi suomalainen toimija”,  Paananen kertoo tiedotteessa.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko myy raudoitusverkkobisneksen Rämölle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat