Kokeile kuukausi maksutta

Peikko toimittaa deltapalkkeja suureen sairaalahankkeeseen Tanskaan

Peikko Groupin tanskalainen tytäryhtiö Peikko Danmark on saanut ison deltapalkkitilauksen Tanskan länsiosaan rakennettavaan suureen sairaalakompleksiin.

Peikko Groupin tanskalainen tytäryhtiö Peikko Danmark on saanut ison deltapalkkitilauksen Tanskan länsiosaan rakennettavaan suureen sairaalakompleksiin.

Tilaus käsittää kokonaisuudessaan 6,2 kilometriä Herningin lähellä Tanskan länsiosaan rakennettavaan sairaaakompleksiin DNV-Det Nye Hospital I Vest.

Ensimmäinen tilaus käsittää 3,2 kilometriä deltapalkkeja sairaalan kahdeksan rakennusta käsittävään pohjoiseen osaan. Toinen tilaus käsittää 3,1 kilometriä Deltapalkkeja sairaalan viisi rakennusta käsittävään eteläiseen osaan. Toimitukset pohjoisosaan ovat käynnissä ja jatkuvat maaliskuuhun 2016 saakka. Eteläisen osan toimitukset ajoittuvat huhtikuu–lokakuu 2016 välille. Deltapalkkien lisäksi Peikko toimittaa kohteeseen myös betonielementtien liitososia.

Kokonaisuudessaan sairaala-ale on suuruudeltaan 135 000 neliötä. Rakennustyöt ovat käynnistyneet jo vuonna 2012 ja kokonaisuudessaan sairaala valmistuu vuosien 2019–2020 aikana. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Sweco Danmark A/S ja arkkitehtisuunnittelusta CuraVita-yhteenliittymä. Rakennustyöstä vastaa yhteisyritys Max Bögl & JFP I/S.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko toimittaa deltapalkkeja suureen sairaalahankkeeseen Tanskaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat