Kokeile kuukausi maksutta

Teklan nimi vaihtuu Trimbleksi – tuoteperheen nimi säilyy Teklana

Vuonna 1966 perustettu Tekla Oy vaihtaa nimensä Trimble Solutions Oy:ksi. Tekla-nimi säilyy tuoteperheen nimenä Teklan rakennusalan ohjelmistoissa. Amerikkalainen Trimble osti Teklan toukokuussa 2011 runsaan 300 miljoonan euron kauppahinnalla.

Vuonna 1966 perustettu Tekla Oy vaihtaa nimensä Trimble Solutions Oy:ksi. Tekla-nimi säilyy tuoteperheen nimenä Teklan rakennusalan ohjelmistoissa. Amerikkalainen Trimble osti Teklan toukokuussa 2011 runsaan 300 miljoonan euron kauppahinnalla.

”Trimblen asiantuntemus, teknologiat ja investoinnit tutkimukseen ja kehitykseen auttavat meitä luomaan ratkaisuja, jotka mullistavat rakentamisen työnkulun. Nimenmuutoksen myötä pystymme paremmin kertomaan keitä me olemme ja mitä me edustamme”,  Tekla Oy:n toimitusjohtaja Timo Keinänen sanoo.

Hän näkee, että yhtiö voi palvella paremmin asiakkaita, kun Tekla-ohjelmistot liitetään kiinteämmin Trimblen laajaan tarjoamaan. Teklan Energy & Public –liiketoiminta siirtyi Tribblen brändiin jo 2014.

Teklan BIM-ohjelmistojen liittyminen Trimblen määrä- ja kustannuslaskentaan, projektinhallintaan ja työmaakäyttöön liittyviin ratkaisuihin, tuo rakennusalalle uusia työkaluja tuottavuuden parantamiseen, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teklan nimi vaihtuu Trimbleksi – tuoteperheen nimi säilyy Teklana”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat