YIT myy tontteja yli 40 miljoonalla eurolla

YIT myy tonttejaan ja siirtää tonttikauppojen esisopimuksia rahastoille yli 40 miljoonan euron arvosta. Tontit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen kasvukeskuksissa. YIT jatkaa hankkeidensa kehittämistä ja rakentamista tonteille ja maksaa niistä vuokraa rahastoille.

YIT myy tonttejaan ja siirtää tonttikauppojen esisopimuksia rahastoille yli 40 miljoonan euron arvosta. Tontit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen kasvukeskuksissa. YIT jatkaa hankkeidensa kehittämistä ja rakentamista tonteille ja maksaa niistä vuokraa rahastoille.

Tonttikauppojen liikevaihtovaikutus on noin 40 miljoonaa euroa, mutta niillä ei ole konsernitasolla merkittävää tulosvaikutusta.

Tonttikauppojen taustalla on YIT:n strategian mukainen pääomankäytön tehostaminen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myy tontteja yli 40 miljoonalla eurolla”

Jätä kommentti