Kokeile kuukausi maksutta

Antilooppi osti HOK-Elannon tavaratalokiinteistön Helsingin Hakaniemestä

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi on ostanut kolme maamerkkikiinteistöä Helsingin Hakaniemestä yli 30 miljoonalla eurolla.

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi on ostanut kolme maamerkkikiinteistöä Helsingin Hakaniemestä yli 30 miljoonalla eurolla.

Kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Siltasaarenkatu 6, Siltasaarenkatu 8–10 ja Paasivuorenkatu 4–6.

Kaupan jälkeen Antilooppi omistaa Siltasaarenkatu 6 kiinteistön kokonaisuudessaan sekä enemmistön Siltasaarenkatu 8–10:n ja Paasivuorenkatu 4–6:n kiinteistöistä.

Nyt hankituissa kohteissa ovat aikaisemmin toimineet muun muassa Hakaniemen Sokoksen tavaratalo sekä Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry:n pääkonttori. Kokonaisuuden vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 27 000 m², josta kaupan kohteena on noin 23 000 m².

Myyjinä kaupassa ovat Helsingin Osuuskauppa Elanto, Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry, Paperiliitto ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry, Palvelualojen Työttömyyskassa ja Julkisten ja Hyvinvointialojen Liitto JHL ry.

Kaupan yhteydessä Antilooppi solmi pitkäaikaiset vuokrasopimukset HOK-Elannon kanssa, millä varmistetaan päivittäisten palveluiden, kuten S-Marketin jatkuminen alueella.

Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo Hakaniemessä, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Antilooppi osti HOK-Elannon tavaratalokiinteistön Helsingin Hakaniemestä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat