Projektit Rakennuslehti Ei kommentteja

Are sai Satolta mittavan lvis-urakan

Are urakoi lvis-työt Saton Turun Kupittaan rakennettavissa 10 asuinkerrostalossa, As Oy Kupittaan Kyyhkyssä. Are on tehnyt samassa korttelissa vuodesta 2010 alkaen lvis-töitä jo kymmenessä talossa, joista viisi on ollut Saton rakennuttamia.

Korttelin talojen jokaiseen asuntoon tulee viilennys. As Oy Kupittaan Kyyhky valmistuu syksyllä 2017.

”Valitessamme lvis-urakan toteuttajaa halusimme luotettavan toimijan, jolla on kokemusta talotekniikan kokonaisjärjestelmistä ja niiden toteuttamisesta. Olemme tehneet paljon yhteistyötä Aren kanssa ja todenneet, että osaaminen on kohdallaan. Voimme olla varmoja siitä, että työt hoituvat ajallaan ja laadukkaasti”,  aluejohtaja Matti Keitilä Satosta kertoo.

”Olemme tyytyväisiä pitkäaikaiseen kumppanuuteen Saton kanssa, joka on varma ja osaava rakennuttaja. Tämä projekti on esimerkki Aren kyvystä toteuttaa laadukkaita ja kustannustehokkaista talotekniikan kokonaisjärjestelmiä”, toteaa Vesa Hakkarainen, Aren Etelä-Suomen Talotekniikkaurakoinnin liiketoimintajohtaja.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia