Pohjola Rakennus rakentaa yli sata asuntoa Järvenpäähän

Pohjola Rakennus Oy on aloittanut tammikuussa kahden asuinkerrostalon rakentamisen Järvenpään Pajalassa. Järvenpäähän tulee näin yli sata uutta asuntoa aivan juna-aseman ja palvelujen läheisyyteen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

As Oy Eloisa Järvenpää on Pohjola Rakennuksen kehittämän senioriasunto-konseptin mukainen. Talon 58 asunnosta on jo lähes 70 prosenttia varattu ennakkoon. Rakennus valmistuu maaliskuussa 2017.

As Oy Järvenpään Aino on vuokratalo.  Siinä on asuntoja 49. Ne valmistuvat tammikuussa 2017, ja niiden vuokrausta hoitaa Kiinteistötahkola Oy.

Yhtiön omistajana on kotimainen, vuokra-asuntoja tuottava Primus-kodit Oy. Tällä hetkellä yhtiöllä on tarjontaa Jyväskylässä, Tampereen seudulla, Vihdissä ja Hyvinkäällä.

Molemmat rakennukset tulevat olemaan 8-kerroksisia. Asuntojen lisäksi niissä on yhteensä neljä liiketilaa. Asukkaiden käyttöön rakennetaan maanpäällinen pysäköintitalo.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa rakentaa alueelle myöhemmin kaksi 8-kerroksista asuintaloa lisää. Näissä neljässä talossa tulee olemaan yhteensä noin 14 000 kerrosneliömetriä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa yli sata asuntoa Järvenpäähän”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi