Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

Sirius osti 115 miljoonalla eurolla kiinteistöjä

Suomalaisen kiinteistövarainhoitoyhtiö Sirius Capital Partnersin sidosryhmään kuuluva yhtiö on ostanut ryhmältä yksityisiä sijoittajia kiinteistösalkun, joka koostuu 20 liiketilakohteesta Suomessa. Kiinteistöjen hankintahinta oli noin 115 miljoonaa euroa.

Kiinteistöjen nettotuotosta noin 50 prosenttia tulee kohteista, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Vuokralaisina toimivat muun muassa Tokmanni, S-ryhmä ja Kesko.

”Olemme viimeisen vuoden aikana olleet aktiivisia Suomen liiketilamarkkinoilla ja näemme edelleen paljon kiinnostavia mahdollisuuksia tällä sektorilla. Hankituille kohteille ominaista on vahva kassavirta yhdistettynä pitkiin ja maturiteetiltaan hajautettuihin vuokrasopimuksiin”, Sirius Capital Partnersin sijoitusjohtaja Jonas Ahlblad sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia