Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäinen rakentaa LähiTapiolalle asuntoja Turkuun

Lemminkäinen ja LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen vapaarahoitteisen kerrostalokohteen rakentamisesta Turkuun. Uudelle Kirkkotien alueelle kesällä 2017 valmistuvassa kohteessa on 52 asuntoa. Sopimuksen arvo on noin 8 miljoonaa euroa.

Lemminkäinen ja LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen vapaarahoitteisen kerrostalokohteen rakentamisesta Turkuun. Uudelle Kirkkotien alueelle kesällä 2017 valmistuvassa kohteessa on 52 asuntoa. Sopimuksen arvo on noin 8 miljoonaa euroa.

LähiTapiolan kohteen lisäksi Lemminkäinen rakentaa Kirkkotien uudelle asemakaava-alueelle kuusi asuinkerrostaloa. Alue sijaitsee Turun itäisessä keskustassa Turun Yliopiston ja Yliopistollisen keskussairaalan vieressä.

Rakentaminen on alkanut maaliskuussa 2016 ja alueen rakentamisen arvioidaan kestävän 5‒7 vuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen rakentaa LähiTapiolalle asuntoja Turkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat