Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa asuintornitalon Espoon Matinkylään

Espoon Matinkylään rakennetaan uusi maamerkki, 18-kerroksinen As. Oy Espoon Koho.

Rakennustöiden suunnitellaan käynnistyvän syksyllä 2016, jolloin uudet asunnot olisivat valmiina vuoden 2018 lopulla.

Toukokuussa ennakkomarkkinointiin tulevien asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöistä 108 neliön saunallisiin neliöihin, yhteensä uusia koteja valmistuu 134. Pyyntitielle nousevan rakennuksen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Petri Rouhiainen Oy.

”Kortteliin on tulossa myöhemmin myös kaksi kahdeksankerroksista taloa, joiden kanssa Koho muodostaa suojaisan korttelipihan. Monipuoliset palvelut ovat lähellä, sillä niin Iso Omena kuin Länsimetrokin ovat kävelymatkan päässä. Myös Matinkylän kehittyvä urheilutarjonta on käden ulottuvilla. Lähin liikuntakeskus rakentuu tien toiselle puolelle”, Skanska Kotien projektipäällikkö Juha Laaksonen.

Korttelin rakennusten nimet Koho, Perho ja Popper juontavat juurensa Matinkylän kalastusaiheiseen nimistöön.

Skanska rakentaa parhaillaan 12-kerroksisista Pajarinkulmaa Ouluun ja 18-kerroksista Tupalankulmaa Järvenpäähän. Pian yritys käynnistää myös Tampereen uuden maamerkin, kaupungin ydinkeskustaan kohoavan 21-kerroksisen Luminaryn rakentamisen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa asuintornitalon Espoon Matinkylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat