Varte sai korjausrakentamisurakan Att:ltä

Perheyritys Varte on solminut Helsingin asuntotuotantotoimisto Att:n kanssa sopimuksen kerrostalon korjausrakentamisesta Malminkartanossa. Varten urakan arvo on yli yhdeksän miljoonaa euroa. Työt käynnistyivät jo huhtikuun alussa.

Perheyritys Varte on solminut Helsingin asuntotuotantotoimisto Att:n kanssa sopimuksen kerrostalon korjausrakentamisesta Malminkartanossa. Varten urakan arvo on yli yhdeksän miljoonaa euroa. Työt käynnistyivät jo huhtikuun alussa.

Varte toteuttaa urakan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe Jälsitiellä valmistuu helmikuussa 2017 ja seuraava vaihe Toiskantiellä tammikuussa 2018.

Vuonna 1985 rakennetussa kerrostalossa on 96 asuntoa, päiväkoti ja erillinen pesula-, huolto- ja kerhorakennus.

Varte perusti viime vuoden elokuussa korjausrakentamisen yksikön, joka keskittyy ensisijaisesti kiinteistöjen peruskorjaushankkeisiin.

”Pääkaupunkiseudulla korjausrakentaminen on lisääntynyt. Etenkin lähiöiden kerrostaloja linjasaneerataan ja kantakaupungin arvokiinteistöissä tehdään korjausrakennushankkeita”, Varten korjausrakentamisen työpäällikkö Tuomas Juvonen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte sai korjausrakentamisurakan Att:ltä”

Jätä kommentti