Kokeile kuukausi maksutta

Teekkareilta yllättävä älyliikenteen innovaatio

Tamperelaisteekkarit ottivat vapun alla merkittävän askelen uudella innovaatiollaan Mobility as a Service –  eli Maas-rintamalla. Teekkareiden konsepti on viety astetta pidemmälle ja hieman eri suuntaan kuin liikenne- ja viestintäministeriö on uumoillut.

Tamperelaisteekkarit ottivat vapun alla merkittävän askelen uudella innovaatiollaan Mobility as a Service -  eli Maas-rintamalla. Teekkareiden konsepti on viety astetta pidemmälle ja hieman eri suuntaan kuin liikenne- ja viestintäministeriö on uumoillut.

Kyseessä on mitä ilmeisemmin teekkareiden siirtyminen digiaikaan. Varmuudella innovaatio onvoittojäynä Indecs fuksijäynä 2016.

Katso tamperelaisinnovaatio tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teekkareilta yllättävä älyliikenteen innovaatio”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat