Kokeile kuukausi maksutta

KIRA-digihanke sai rahoituksen

Kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota vauhdittava KIRA-digihanke on saanut rahoituksen valtion lisätalousarviossa.

Kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota vauhdittava KIRA-digihanke on saanut rahoituksen valtion lisätalousarviossa.

Hankkeen on tarkoitus uudistaa alaa tulevina vuosina monella eri tavalla. Jatkossa esimerkiksi rakentamisen ja kaavoituksen julkinen tieto avataan kaikkien käyttöön, yhteentoimivat järjestelmät ja yhtenäiset toimintatavat parantavat prosesseja ja joukko kokeiluhankkeita luo uutta liiketoimintaa.

Vuoden 2018 loppuun asti kestävä hanke sai rahoitusta yhteensä noin 16 miljoonaa euroa, josta puolet maksaa valtio ja puolet kiinteistö- ja rakentamisala. Eduskunta myönsi hankkeelle aloitusrahan juuri ennen juhannusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KIRA-digihanke sai rahoituksen”

Vastaa