Kokeile kuukausi maksutta

Maalausliike Altti Rintalan omistuspohja muuttui

Maalausliike Altti Rintala Oy:n omistus on siirtynyt kokonaan Kari Kulmalalle ja Jukka Sjöholmille. Kulmala on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi.

Maalausliike Altti Rintala Oy:n omistus on siirtynyt kokonaan Kari Kulmalalle ja Jukka Sjöholmille. Kulmala on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi.

Maalausliike Altti Rintala Oy:n entinen pääomistaja Altti Rintala jatkaa kesän 2016 yhtiön palveluksessa ja siirtyy sen jälkeen eläkkeelle. Omistusjärjestelyllä vietiin loppuun yhtiössä jo vuonna 2012 aloitettu sukupolvenvaihdosprosessi.

Kulmala ja Sjöholm olivat jo ennestään yhtiön vähemmistöomistajia. Kari Kulmala on työskennellyt Maalausliike Altti Rintala Oy:n palveluksessa vuodesta 2005  ja Jukka Sjöholm vuodesta 2007.

Maalausliike Altti Rintala Oy on perustettu vuonna 1987. Yhtiön liiketoiminta-alueena on Satakunta. Maalausliike Altti Rintala Oy tekee sisä- ja ulkomaalauksia, tasoitetöitä sekä lattioiden pinnoituksia. Yhtiön asiakkaina ovat rakennusliikkeet ja taloyhtiöt. Viime vuosina se on tehnyt töitä myös suoraan kunnille, seurakunnille ja sairaanhoitopiirille.

Maalausliike Altti Rintala Oy:n referenssejä ovat muun muassa Satakunnan keskussairaalan lasten- ja naistentalo, Porin keskustan uimahalli, Säkylän varuskunnan kasarmi 1:n peruskorjaus ja Porin jäähallin saneeraus ja laajennus. Yhtiön liikevaihto viime tilikausina on ollut noin miljoona euroa, ja yhtiö työllistää noin 5-10 työntekijää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maalausliike Altti Rintalan omistuspohja muuttui”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat