Kokeile kuukausi maksutta

Kingspan investoi tehdaslaajennukseen Kankaanpäässä

Kevyiden teräsohutlevypintaisten sandwich-elementtiratkaisujen valmistaja Kingspan tekee ison laajennuksen tehtaaseensa Kankaanpäässä vastatakseen kasvavaan energiatehokkaiden rakennusten kysyntään Pohjoismaissa.

Kevyiden teräsohutlevypintaisten sandwich-elementtiratkaisujen valmistaja Kingspan tekee ison laajennuksen tehtaaseensa Kankaanpäässä vastatakseen kasvavaan energiatehokkaiden rakennusten kysyntään Pohjoismaissa.

Tuotantolaitos valmistaa uusimman sukupolven QuadCore-eristettyjä sandwich-paneeleja. Uusi tuotantolinja aloittaa seinä- ja kattoelementtien toimitukset 2017 vuoden alkupuolella.

Kingspan on kehittänyt QuadCore-eristeen itse. Yhtiön mukaan eristeessä yhdistyvät hyvät palo-ominaisuudet, erinomainen lämmöneristyskyky, ympäristöä säästävät ominaisuudet ja kosteudenkestävyys sekä pitkä takuu. Lopputuloksena on optimoitu ratkaisu rakennuksen ulkokuoreen tai kylmätilarakentamiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kingspan investoi tehdaslaajennukseen Kankaanpäässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat