KL: Vaalimaan outlet-kylän rakentaminen saattaa alkaa vuodenvaihteessa

Virolahdelle vain 500 metrin päähän Vaalimaan raja-asemalta kaavaillun 12 000 neliömetrin Zsar Outlet Villagen rakentaminen saattaa päästä käyntiin vuodenvaihteen aikoihin. Asiasta kertoi Kauppalehti.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Haaveena on, että vuodenvaihteen tienoilla tai vähän sen jälkeen pääsisimme aloittamaan rakentamisen. Rakennuslupa on jo saatu”, hanketta johtavan East Finland Real Estate -yhtiön markkinointijohtaja Pekka Lehtonen toteaa Kauppalehdessä.

Lehtosen mukaan 70 prosenttia ensimmäisen rakennusvaiheen liiketiloista on jo varattu. Outlet-kylään tulee lähinnä kansainvälisiä muotiliikkeitä ja jonkin verran kodintarvikeliikkeitä.

Lehtonen kertoo, että venäläismatkailijoiden vähentyminen Suomessa on ehkä jossain määrin hidastanut vuokralaisneuvotteluita, mutta ei kuitenkaan voimakkaasti. Nyt kohderyhmänä painottuvat suomalaiset. Outlet-kylä tavoittelee noin kahta miljoonaa kävijää vuodessa.

Outlet-kylän lähistölle on myös suunnitteilla hotellin, kylpylän ja lomamökit yhdistävä lomakyläkokonaisuus Hurppu Horizon Centre.

”Luulisin, että ensi vuoden loppupuoliskolla pääsisimme aloittamaan rakennustyöt”, lomakylähanketta johtava Vadim Kasarnovski kertoo Kauppalehdessä.

Lomakylä tavoittelee venäläisten lisäksi eurooppalaisia ja aasialaisia matkailijoita.

Kauppalehden uutinen aiheesta löytyy tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KL: Vaalimaan outlet-kylän rakentaminen saattaa alkaa vuodenvaihteessa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi