Kokeile kuukausi maksutta

Peikko toimittaa Deltapalkkeja pysäköintitiloihin Intiassa

Peikko toimittaa pysäköintitilojen runkorakenteisiin yli kuusi kilometriä Deltapalkkeja Estancia-kampusalueella Intian Chennaihissa.

Peikko toimittaa pysäköintitilojen runkorakenteisiin yli kuusi kilometriä Deltapalkkeja Estancia-kampusalueella Intian Chennaihissa.

Lisäksi yritys toimittaa kohteeseen yli 2 000 kappaletta PCs-piilokonsoleja.

Toimitukset ajoittuvat heinäkuun ja joulukuun 2016 välille. Deltapalkit toimitetaan Peikon Ras Al Khaimahin tehtaalta Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista.

Intialainen IT-ohjelmistotalo ZOHO on kampuksen rakennuttaja. Pysäköintitilat sijaitsevat suuren 14-kerroksisen kampuksen ensimmäisen rakennuksen läheisyydessä.

Pysäköintitalon arkkitehtonisen suunnittelun on tehnyt Rogers Consultants ja rakennesuunnittelun Melior Structural Solutions. Rakenneratkaisu on betonirunko yhdistettynä Deltapalkkiin. Rungon pystytyksestä ja betonielementtien toimituksesta vastaa chennailainen VME Precast.

”Tämä ZOHO:n projekti on Peikon ensimmäinen Deltapalkki-toimitus Intiaan. Deltapalkki mahdollistaa nopean rungon rakentamisen ja hoikan rakenteen. Matalat välipohjat yhdistettynä pitkiin jänneväleihin mahdollistavat väljät, valoisat ja helppokäyttöiset pysäköintitilat. Deltapalkki on ihanteellinen ratkaisu Aasian markkinoille, missä sekä arkkitehtoniset että loppukäyttäjävaatimukset nopeasta rakennusprosessista ja joustavista tilajärjestelyistä ovat kasvussa”, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko toimittaa Deltapalkkeja pysäköintitiloihin Intiassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat