Kokeile kuukausi maksutta

Uusi kiinteistösijoitusyhtiö osti Oulun Ideaparkin

Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoille rantautunut uusi kiinteistösijoitusyhtiö on ostanut Oulun Ideaparkin.

Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoille rantautunut uusi kiinteistösijoitusyhtiö on ostanut Oulun Ideaparkin.

Sukari Konserni on myynyt heinäkuussa Oulun Ideaparkin Avant Capital Partnersille ja Suomen markkinoille rantautuneelle Alma Property Partnersin hallinnoimalle rahastolle. Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on noin 30 000 neliömetriä. Kauppahintaa ei ole julkistettu.

”Alun perin Oulun Ideaparkia ei ollut tarkoitus myydä vielä tässä vaiheessa. Alkuvuodesta saimme kuitenkin useampia yhteydenottoja kiinnostuneilta sijoittajatahoilta ja kevään pohdintojen jälkeen päädyimme siihen, että kauppa tehdään kesällä”, Sukari Konsernin toimitusjohtaja Tuomas Henttula kertoo yhtiön tiedotteessa.

Alma Property Partners on Pohjoismaisille markkinoille keskittyvä kiinteistösijoitusyhtiö, jonka ovat perustaneet pitkään pohjoismaisilla kiinteistösijoitusmarkkinoilla toimineet henkilöt. Yhtiö kasaa parhaillaan ensimmäistä, noin 200 miljoonan euron kiinteistösijoitusrahastoaan. Yhtiön pääkonttori on Ruotsissa.

Suomen toiminnoista vastaa yhtiön osakkaisiin kuuluva Robert Landtman. Hän työskenteli aiemmin eQ Asset Managementin palveluksessa ja vastasi 450 miljoonan euron eQ Care -kiinteistösijoitusrahastosta.

­

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi kiinteistösijoitusyhtiö osti Oulun Ideaparkin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat