Ramboll osti Insinööritoimisto E-Westin

Ramboll on ostanut Seinäjoella sijaitsevan Insinööritoimisto E-West Oy:n liiketoiminnan.

Ramboll on ostanut Seinäjoella sijaitsevan Insinööritoimisto E-West Oy:n liiketoiminnan.

E-West on vuonna 2007 perustettu rautatieliikenteen sähkötekniikan rakennuttamis- ja asiantuntijapalveluiden konsulttitiimi. Yritys on erikoistunut rautatieturvalaite- ja sähkötekniikan asiantuntija-, suunnitteluttamis- ja suunnittelupalveluihin sekä projektinjohto- että valvontapalveluiden tuottamiseen rataverkon omistajalle tai toimijoille. Yritys työllistää 11 henkeä, jotka siirtyvät kaupan myötä Rambollin palvelukseen.

”Ratainfraan panostetaan nyt merkittävästi kaikissa Pohjoismaissa, myös Suomessa. Liiketoimintakauppa vahvistaa merkittävästi erityisosaamistamme, ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmalla palveluvalikoimalla”, johtaja Valtter Kari Rambollista sanoo.

Ramboll on viimeisen vuoden aikana kasvanut useilla yrityskaupoilla. Aiemmin tänä vuonna yritys on ostanut Seinäjoella toimineen Insinööritoimisto Savela Oy:n sekä joensuulaisen rakennuttamiseen ja teknisiin asiantuntijapalveluihin erikoistuneen konsulttitoimisto EK-Tiimi Oy:n.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti Insinööritoimisto E-Westin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat